Bárszekrény vagy bárhordó

A különböző méretben és színben készített bárhordóink rusztikus elemei pincészetének, pálinkáriumának, italboltjának, de akár otthonának is. Mert miért ne lehetne elhelyezni a ház bizonyos részébe, egy 220 literes méretű bárhordót, italtartó szekrényt, azzal a céllal, hogy belőle kínáljuk vendégeinket, látogatóinkat?

Méretei 30-50 literestől a 300 literes méretig megrendelhetőek kis műhelyünktől, igaz nem tud elkészülni egyik napról a másikra, de a 2-4 hetes idő alatt a legnagyobb örömmel állunk rendelkezésére.

Válasszon a tölgy és fenyő változatok közül, ugyanakkor kérje az önnek megfelelő színben és méretben.

Leírás

Bárhordóink vagy bárszekrényeink eredeti elemei akár pincészetének, akár pálinkáriumának. Tárolhat benne pálinkát, bort, whiskey-t, konyakot de akár a hozzá tartozó tálcát, poharakat is. Méretei különböznek, a 30-50 literestől a 300 literes méretig készíthetjük.
Anyaga is választható, ám a legkeresettebb változatok a tölgy és a fenyőből készűlt otthoni felhasználásra kitalált 220-300 literes méretű bárszekrények.

A rusztikusan kialakított ajtó, a kézzel megnyitolt abroncsok egyedivé teszik mindenik hordónkat, nem is beszélve arról, hogy a szín és anyag választás az ön kérése szerint készűl. 

Pácolás után a lakkozás hosszas védelmet ad bárszekrényének.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bárszekrény vagy bárhordó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.