Hogyan vásároljon?

Hogyan vásároljon?

Ha meglátogatta weboldalunkat és megrendelné a bemutatott terméket valamelyikét, bíztosan akadnak kérdései. Esetleg van úgy, hogy olyan terméket szeretne, amelyet nem talál meg weboldalunkon. Ez nem azt jelenti, hogy nem is készíthetjük el, ezért adja fel kérdéseit minél több részlettel, információval. Térjen ki hogy hol szeretné használni a kért edényt, vagy arra is, ha csak dísztárgy lenne annak rendeltetése. Ezek fontos információk, ahhoz, hogy megvizsgálva kérését eldönthessük, hogy el tudjuk vállalni avagy sem a termék elkészítését. Mi mindig rendelésre dolgozunk, ezért, ha rendelésre kerülne sor tudnia kell, hogy egy 2-5 hetes várakozási időre is számíthat, mire kézbe kapja megrendelt termékeit. Ez azért is mert kádárságunkban hagyományos módszerekkkel is dolgozunk mind a mai napig és azért is, mert meglehet, hogy már megelőzték önt mások és nincs kapacitásunk, ahhoz hogy hamarabb elkészitsük termékeit. Tehát mint ahogy már fennebb emlitettük küldjön üzenetet, amiben felsorolja kérdéseit, és amire mi a legrövidebb időn belül válaszolni fogunk.

 

Válaszunk tartalmazni fogja a következőket:

 • Elsősorban azt az információt, hogy elvállalhatjuk-e a kért portéka gyártását
 • Egy hozzávetőleges időpontot a szállitási időhöz
 • A megrendelendő termék árát
 • Az ajánlat érvényességi idejét

Válaszunkat mérlegelnie kell és döntését a legrövidebb időn belül el kell küldenie e-mail cimünkre. Ha ön elfogadta ajánlatunkat, akkor mi az ajánlatunkhoz híven, betartva az abba foglaltakat, legyártjuk a megígértek szerint és értesiteni fogjuk a szállitással és egyéb információkkal kapcsolatban.


Hogyan fizethet?

Minden terméket, átvételkor fizet. Kivételt képeznek a nagyobb értékü termékek, amelyekre előleget kérünk. Az előlegnek fedeznie kell a termék anyagának értékét, és általlában 40-50% tesznek ki a termék árából.


Pár szót a szállitásról…

Románia területén postai vagy gyors postai úton juttathatjuk el önhöz a megrendelt terméket (itt elsősőrban nem túl nagy termékeket lehet ezen módon szállitani). A nagyobb termékek személyesen átvehetők Haralyból.

Külföldre csupán posta elővételes lehetőséget tudunk ajánlani. Minden ország területére más és más postai díjakat határoztak meg a romániai posta osztályán. Ebben is tudunk segíteni, de kérjük, hogy egyeztessenek velünk. E-mail cimünk: info@budonka.eu

 

One thought on “Hogyan vásároljon?

 • 2016 december 5, hétfő at 06:58
  Permalink

  Ma intereseaza daca aveti un butoi de 5 litri din lemn de dud sau stejar. Va rog un pret si un termen de livrare. Multumesc

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.