Használati utasítás hordóinkhoz

Használati utasítás

Tisztelt hordótulajdonos! Ön e hordó tulajdonosa, és ezért megkérjük, hogy kövesse figyelmesen az alábbi utasításokat, s a leírtak szerint járjon el. Használja sokáig egészséggel!

  1. Szerelje össze a hordó tartóját és tegye a kicsomagolt hordót rá.
  2. Helyezze be a csapocskát a fenékben található furatba (fabottal, gumikalapáccsal segithet)
  3. Forraljon vizet, és töltse a hordóba. Egy 3 literes hordóba töltsön 1,5 liter vizet, míg egy 5 literes hordóba 2-3 litert, de nem többet, hogy nyomás jöhessen létre a hordóban.
  4. A kis dugót helyezze a hordó felső részén található furatba (lyukba).
  5. Mozgassa a hordót le és fel, jobbra és balra (lehetséges, hogy a nyomás miatt ki fog csorogni egy kevés víz, de miután megdagadt a fa, a hordó meg fogja tartani a benne tárolt folyadékot).
  6. Hagyja a vizet kihűlni a hordóban (egy éjszakát).
  7. A csapot használva engedje ki a vizet a hordóból, és töltsön helyébe pálinkát vagy konyakot.
  8. Figyelem! Ne hagyja folyadék nélkül a hordót, miután már egyszer használta, mert az ki fog száradni, és az abroncsok le fognak hullani. A hordók nem üvegből vannak, a fa másképp viselkedik, mint az üveg.
  9. Amikor először használja a hordót, csak pár hétig tároljon benne italt, mert a fa erőteljesen meg fogja színezni és ízesíteni az italt. Arra bátorítjuk, hogy játszon a hordó által nyújtott ízekkel.
  10. Soha ne alakitson a hordón, bármilyen átfúrás, átszerelés maga után hozza a jótállás elvesztését. Bármilyen problémát fényképekkel dokumentáljon.

Kérem, írjon, amikor megkapta a megrendelt hordót. Várjuk hozzászólásait, visszajelzéseit, mert szeretnénk őket közölni a weboldalunkon. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk. Szeretettel várjuk weboldalunkon vagy Haraly-i műhelyünkben a jövőben is!

 

 

Tisztelettel,

Szőke Tibor kádár                                                                                                

Haraly, Főút, 29 Szám, Kovászna megye                                                                          

+40 (0)753 083 577

 www.budonka.eu

info@budonka.eu